Pizza
Fördelar:
Förbättrar den naturliga smaken av tillsatta ingredienser
Snabb och enkel förberedelse
Bröd förblir krispigt längre
Ingrediens (för 4 delar)
250 g QimiQ Cream Base (tidigare såsbas)
1 paket gräddost, (175 g)
3 msk Ost, riven
1 röd paprika, tärnad
100 g sockermajs, konserverad
80 g Gröna ärtor, färska eller frysta
200 g Skivad skinka, finskivad
Salt
Svartpeppar, nymalt
4 skivor Vitt rostat bröd
Metod
1. Förvärm ugnen till 180 ° C (konventionell ugn).
2.Blanda QimiQ-såsbasen och de återstående ingredienserna väl. Krydda efter smak med salt och peppar.
3. Sprid QimiQ-blandningen på rostade brödskivor.
4.Baka i den förvärmda ugnen i ca. 10 minuter tills den är gyllenbrun.
5.Tips: Servera med ett gräddfilsdopp.
Förbättrar den naturliga smaken av tillsatta ingredienser
Snabb och enkel förberedelse
Bröd förblir krispigt längre
Fördelar: En skålförberedelse, Minskad mängd dyra ingredienser krävs, Ingen ytterligare gelatin krävs. Upp till 50% tidsbesparing
Med QimiQ låter du inte äggröran bli flytande, den blir mer luftig och kan ändå frysas. Nästa för bra för att vara sant - pröva QimiQ Sauce Base själv!
konsistens som håller den på plats i smörgåstårtorna osv. Du undviker att den skär sig och olja går in i brödet, i botten av salladsskålen eller delar sig från din pastasallad.
Om du vill göra en dressing, som binder sig och har tillräckligt med syra, ska du ofta använda ägg eller senap. Med QimiQ Classic kan du göra otroligt snabba och lätta blandningar, som binder sig med mycket ättika, citron och olja utan att de skär sig. Dvs. låg PH och lång hållbarhet.