Guest User Guest User

Pizza

Förbättrar den naturliga smaken av tillsatta ingredienser

Snabb och enkel förberedelse

Bröd förblir krispigt längre

Läs mer
Guest User Guest User

Rökt lax Mousse

Fördelar: En skålförberedelse, Minskad mängd dyra ingredienser krävs, Ingen ytterligare gelatin krävs. Upp till 50% tidsbesparing

Läs mer
Guest User Guest User

Gratinerad fisk

Inga ägg krävs, Kall beredning, Frysstabil, Snabb och enkel beredning

Läs mer
Guest User Guest User

Äggröra

Med QimiQ låter du inte äggröran bli flytande, den blir mer luftig och kan ändå frysas. Nästa för bra för att vara sant - pröva QimiQ Sauce Base själv!

Läs mer
Guest User Guest User

Pesto som håller konsistens i flera dagar

konsistens som håller den på plats i smörgåstårtorna osv. Du undviker att den skär sig och olja går in i brödet, i botten av salladsskålen eller delar sig från din pastasallad.

Läs mer
Guest User Guest User

Dressing grundrecept

Om du vill göra en dressing, som binder sig och har tillräckligt med syra, ska du ofta använda ägg eller senap. Med QimiQ Classic kan du göra otroligt snabba och lätta blandningar, som binder sig med mycket ättika, citron och olja utan att de skär sig. Dvs. låg PH och lång hållbarhet.

Läs mer